SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö Handboll
Föreningen där alla vill vara med!

Dam Elit
Emely lyfter!
2024-04-26 17:34, Dam Elit
Emely Johansson lyfts upp i damtruppen!

Sistaårsjunioren Emely Johansson lyfts from kommande säsong upp från vår utvecklings trupp till damtruppen. En spelare som senaste året visat upp ett mycket bra spel i vårt utvecklings- och juniorlag. Och även när han varit uppe och tränat med damtruppen har hon visat bra egenskaper som vi tror kommer passa in i vårt sätt att vilja spela handboll. En oerhört tempostark och kvick spelare som gillar och vågar att gå på mål. Hennes främsta styrkor ligger i det offensiva spelet men har senaste året visat stor utveckling även i sitt defensiva spel vilket kommer utvecklas ytterligare vid träning i hårdare miljö. Är en spelare som vi på sikt ser som drivande spelare i vårt damlag med rätt träning och utveckling. Men som alltid vill vi veta mer om Emely i övrigt? Så över en fika fick hon svara på lite frågor!

 

Dam Elit
Julia Lundblad lyfter!
2024-04-25 12:30, Dam Elit
Julia Lundblad lyfter till damtruppen

Nästa spelare att lyfta från vår utvecklings trupp är den egna produkten Julia Lundblad. Julia och Tyresö Handboll är överens om en fortsättning i den rödgula tröjan som Julia burit sedan hon började leka handboll i bollskolan. Julia är en explosiv och kontringsstark kantspelare med ett bra avslut som starkaste egenskap. Vi kommer gemensamt fortsätta utveckla både det och hennes defensiva spel på ett bra sätt. Julia som är sista års junior den kommande säsongen har redan den gångna säsongen gjort debut i allsvenskan. Och mot Alingsås borta gjorde hon även sitt första mål :-) Men nu vill vi veta lite mer om vem Julia är?

Dam Elit
Linnea lyfter
2024-04-24 10:51, Dam Elit
Linnea Kling till a-truppen!

Vi lyfter den egna produkten Linnea Kling från vår utvecklingsgrupp som nu är säkrad för spel i Tyresö Handboll de kommande säsongerna vilket vi är väldigt glada över. Linnea född 2005 är en explosiv linjespelare med mycket energi i sitt spel. Hon har haft en stor roll i vårt utvecklings- och juniorlag de senaste säsongerna och nu är det dags att ta klivet in i den allsvenska kostymen. Linnea som den gånga säsongen varit uppe och tränat vissa pass i damlaget har sin största styrka i försvarsspelet och framåt ska vi jobba vidare med utveckling av spärrspel och avslut. Som seden kräver vill vi veta lite mer om Linnea.    

Bäst i Öst - Finalerna i Tyresöhallen söndag 21/4!
2024-04-18 16:38

Nu till helgen är det finalhelg för Bäst i Öst och alla finalerna samt bronsmatcherna spelas i Tyresöhallen på söndag!

 

Men först så skall semifinalerna avgöras under lördagen i Vikingahallen (Märsta) och från Tyresö Handboll har tre lag lyckats ta sig till semifinal: F16, P16 samt P19.

 

Sedan kommer våra lag spela antingen bronsmatch eller final på söndagen i Tyresöhallen.

 

Detta blir vårt sista arrangemang på hemmaplan för denna säsong och vad är väl bättre än att avsluta med en hel finaldag med matcher från klockan 09.00 till sista finalen klockan 19.30.

 

Vi hoppas att ni alla kommer och kramar ur det sista ni kan av handbollssäsongen 23/24.

 

Spelprogrammet hittar ni här   

 

Nu till helgen i Tyresö: Kval till Division 1 samt Östbollen!
2024-04-11 13:48

Imorgon fredag kan vårt herrlag Tyrold säkra sin plats i Division 1 till nästa säsong och ni kan alla komma och se det live i Tyresöhallen 19.00!


Det är bäst av tre matcher mot Huddinge HK som gäller och Tyrold vann första matchen med stor marginal.
Våra hjältar Catta, Helena och Teresa ställer frivilligt upp och öppnar upp kafeterian så att ni alla kan få något gått att äta och dricka under matchen!


Så kom till Tyresöhallen imorgon kväll och heja fram laget!

 

På lördag och söndag arrangerar Tyresö Handboll även sista omgången av Östbollen. Östbollen är en tävling för U12 (födda 2011) och U13 (födda 2010) som löper parallellt med det ordinarie seriespelet.
Alla matcher spelas i Strandhallen och Slottshallen och det är våra lag i P/F13 och P12 som spelar på hemmaplan. Ni kan se matchschemat för Slottshallen här och Strandhallen här.

 

Lycka till allihop!

Långfredag - Tyrold har kvalmatch till Division 1
2024-03-28 10:25

Imorgon är det kvalmatch till Division 1 i Tyresöhallen 14.00!

Det är bäst av tre och Tyrold vann första matchen mot Lidingö så grabbarna har en möjlighet att avsluta kvalomgång 1 redan imorgon.

Vid förslust spelas nästa match redan på måndag 19.00 i Tyresöhallen.

Vi öppnar upp kafeterian så kom och titta på bra handboll, ta en fika och häng med lite handbollsvänner denna annars så tråkiga och sega Långfredag!

Nyheter från våra lag
Dam Elit , 26/04 17:34 
Dam Elit , 25/04 12:30 
Dam Elit , 24/04 10:51 
P2006-P2008 (Pojkar 17), 22/04 17:50 
Parahandboll, 15/04 16:15 
 
Huvudsponsorer
Materialsponsorer
Resesponsorer